Més de 300 participants en una Cursa de la Verema Puig de Tiula marcada per la calor

5 de setembre de 2016


Els temps dels corredors van ser lleugerament més lents que el 2015 sobretot a causa de les temperatures elevades que es van registrar aquest diumenge. Al Cros Infantil hi van prendre part uns 150 nens.

Entrevista a Jorge Mato, membre d'Activa't Cubelles

 

Les mesures que va preveure l'organització per combatre la calor van ser efectives i van reduir el risc d'incidències en un dels dies més càlids de l'any. La primera sortida va ser a un quart de nou i la segona a tres quarts. D'aquesta manera, la majoria de corredors van poder evitar les hores més assolellades. Tanmateix, segurament la calor va afectar els temps dels corredors més ràpids, que van dedicar alguns minuts més a completar els recorreguts que en els anys anteriors.

 

A la cursa de 22 quilòmetres, el primer classificat va ser en Gil Lòpez, que va creuar la meta amb 2h. 3 min. 14 s. El segon lloc va ser pel júnior Josep Morales amb 2 h. 4 min. 34 s. i tercer va arribar el cubellenc Carlos Mantero amb 2 h. 5 min. Pel que fa a la classificació femenina, la primera en arribar va ser Gisela Carrión amb 2 hores 24 minuts, seguida de Regina Carné amb 2 hores 29 minuts i en tercer lloc, Montse Sànchez amb 2 hores 40 minuts.

 

Al recorregut de 10 quilòmetres es va imposar Antonio Redondo amb un temps de 40 minuts 28 segons, Xavi Sànchez va arribar amb 40 minuts 37 segons i el tercer lloc del podi va ser pel Lluís Tort amb 41 minuts 24 segons. El podi de les noies va comptar amb la júnior Mercè Guerra al capdavant amb 49 minuts 47 segons, seguida de les veteranes Carme Ballesteros amb 50 minuts 50 segons i Carme Bertran amb 53 minuts 35 segons.

 

La resta de resultats i classificacions es poden consultar al web cursapuigdetiula.cat.


  • CURSA VEREMA 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles