El tancament econòmic del 2015 permetrà augmentar les inversions del pressupost 2017

5 de setembre de 2016


El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles que el lleuger estalvi resultat del tancament de l’exercici del 2015 ha equilibrat prou les balances de la tresoreria municipal com per augmentar l’esforç inversor els propers anys.

Entrevista a Raül Mudarra, regidor d'Hisenda

 

Dimecres de la setmana passada es va reunir la Comissió Especial de Comptes. La trobada entre el govern i l'oposició va servir per posar al dia els balanços econòmics del 2015. Segons el regidor d'Hisenda, Raül Mudarra, l'any passat es va aconseguir un lleuger estalvi que se suma al romanent de tresoreria però cal mantenir la prudència en la capacitat inversora perquè l'Ajuntament també té crèdits a retornar que sumen una quantitat similar.

 

Tanmateix, Raül Mudarra, regidor d’Hisenda, ha explicat que pel que fa als pressupostos del 2017 ara començaran les converses amb els partits de l’oposició per tal d’arribar a un acord sobre les inversions que es desenvoluparan el que queda de legislatura. Les negociacions, segons Raül Mudarra, se centraran en les inversions perquè ja hi hauria el consens suficient per mantenir els capítols ordinaris del pressupost en la mateixa línia.

 

Malgrat això, Mudarra ha admès que hi ha grups municipals que voldrien un esforç inversor molt elevat, d’altres que preferirien que fos més moderat i grups municipals que no estan d’acord en invertir en les prioritats que apunta el govern. Per la qual cosa, el govern abordarà les negociacions, diu, amb les portes obertes a incorporar propostes.

 

Els pressupostos del 2017, en cas d’aprovar-se, seran els primers de la legislatura després que aquest any el govern en minoria no sumés cap suport per a la seva proposta i optés per mantenir el pressupost prorrogat.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles