Realitzats els treballs de neteja i manteniment puntual de la xarxa de clavegueram del Passeig Vilanova i de la Rambla Pau Casal

31 d'agost de 2016


L’actuació ha servit per netejar el clavegueram de possibles acumulacions de sediments i obstruccions que hi pugui haver en el seu interior. També s'ha encarregat una nova exterminació de paneroles. Com es fa periòdicament, una empresa especialitzada s’ha ocupat de les tasques que redueixen la població d’aquest insecte.

Entrevista a José Manuel Ardila, regidor de Serveis Viaris

 

La Companyia d'Aigües Sorea, concessionària del servei de clavegueram públic a Cubelles, ha portat a terme aquesta setmana tasques de neteja puntual de neteja i manteniment de la xarxa de clavegueram a la Rambla Pau Casals, al Passeig Vilanova, i als carrers Rocacrespa, Segre i Mossèn Joan Avinyó. Els treballs s’han realitzat durant tres dies, del 29 al 31 d’agost.

 

L’actuació ha servit per netejar el clavegueram de possibles acumulacions de sediments i obstruccions que hi pugui haver en el seu interior. S’ha fet en aquests trams, donat que l’experiència ha fet veure tècnicament, que en aquests trams hi ha punts on a vegades s’acumulen residus per tenir poca pendent, entre d’altres aspectes.

 

Aquesta actuació es completa amb el tractament que està realitzant una empresa de control de plagues per mirar d’eradicar l’aparició de paneroles. Si aquests treballs no són suficients, l’Ajuntament realitza altres actuacions puntuals en focus localitzats que siguin necessàries.

 

José Manuel Ardila, regidor de via pública, Urbanisme i Planejament ha explicat que l’empresa Sorea treballa a fons en aquestes tasques en diverses èpoques de l’any, realitzant fumigacions per tot el clavegueram. De fet, ha destacat que el model adoptat per l’Ajuntament és el de prevenir abans que haver d’actuar d’emergència per aconseguir que el nombre de plagues es redueixi a la mínima expressió.

 

Per assegurar-ho, a banda de seguir el calendari de control establert, també es basa en les informacions que els hi arriben des dels tècnics del departament, per si puntualment cal actuar i incidir en algun punt necessari davant la detecció d’algun focus concret.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles