L’Agrupació de Balls Populars recollirà donatius en mà per aportar-los al Verkami del Llibre del vintè aniversari

3 de setembre de 2016


El dimarts, 6 de setembre s’instal·larà un punt de recollida de donatius a l’Escorxador, que estarà obert de 19h a 20h

L’11 de setembre és la data en què finalitza el termini de 40 dies que  dóna el Verkami que ha engegat l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles per assolir els 3.200 euros que necessiten per tirar endavant la publicació d’un llibre que repassi els 20 anys d’història de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.
 
Ara, l'entitat també recollirà aportacions en mà per col·laborar en el finançament de la publicació del llibre, complementant així el projecte de micromecenatge obert a la plataforma Verkami. Per tal de facilitar la participació d’aquelles persones que no tenen accés a les noves tecnologies el proper dimarts, 6 de setembre s’instal·larà un punt de recollida de donatius a l’Escorxador, que estarà obert de 19h a 20h.
 
El sistema de recollida de donatius en mà seguirà el mateix patró que les aportacions fetes a través de la plataforma Verkami. Així, es recolliran donatius de les següents quantitats: 5, 15, 25, 35, 50 i 100 euros. En funció de l’import, la persona serà degudament recompensada amb obsequis que van des de l’aparició del nom als agraïments del llibre (5 euros) fins al lliurament de 4 exemplars signats del llibre i un extens pack de Festa Major de l’any 2017 (100 euros).
L’objectiu de la crida feta, a través de Verkami i amb el punt informatiu del proper dia 6, és assolir una recaptació mínima de 3.200 euros abans de l’11 de setembre. Si la fita no s’aconsegueix, el projecte no es podrà desenvolupar, i els imports seran retornats a les persones que havien fet els donatius.
 
En tots els casos, l’ABPC remarca que l’import de les aportacions es una informació que queda exclusivament reservada a la gestió interna del projecte, de manera que no es publicarà enlloc quina és la quantitat que ha cedit cada persona.
 
La il·lusió de l’Agrupació és poder publicar el llibre dels 20 anys de l’entitat, impulsat per Joan Pujol, per tal de deixar constància escrita de l’evolució que ha tingut l’entitat al llarg de dues dècades. La voluntat final és preservar el llegat cultural de Cubelles i poder disposar d’un document de consulta que ampliï l’arxiu històric del municipi.
 

 


  • Logo ABP Cubelles

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles