La redacció del projecte de rehabilitació urbanístic del Passeig Marítim ja està més a prop

2 de setembre de 2016


L’Ajuntament ja disposa de diversos pressupostos, que ha estudiat i properament en farà l’encàrrec

 

Resultado de imagen de passeig marítim cubelles

 

Entrevista a José Manuel Ardila, regidor de Serveis Viaris, Urbanisme i Planejament 

L’Ajuntament de Cubelles ha iniciat la licitació de l’expedient de contractació del projecte de rehabilitació urbanístic del Passeig Marítim. L’adjudicació es podria efectuar en un període de 2 o 3 mesos. El treball, però, ve de lluny. L'Ajuntament de Cubelles va realitzar un  procés participatiu, des d’on se n’extreia la necessitat urgent d’intervenció del passeig marítim pel seu estat de degradació.

 

Aquest projecte incorporarà les idees recollides al document a través de les conclusions del procés participatiu que es va efectuar en l’anterior legislatura. Millorant-ne el paviment, la il·luminació, l’accessibilitat i el manteniment de l’arbrat, són algunes de les conclusions recollides a través d'aquest procés participatiu que ha de definir el nou passeig marítim del municipi. Les seves conclusions encaminaran al govern en l'execució del projecte de rehabilitació del passeig Marítim, a partir de les idees de la ciutadania que va participar d’aquest procés participatiu.

 

La tramitació del projecte, un cop s’aprovi inicialment, implicarà de nou un període d’informació pública, on la ciutadania podrà presentar les al·legacions o suggeriments que cregui oportú, a part dels corresponents informes de les diverses administracions afectades. A part de la tramitació del projecte, l’Ajuntament farà la presentació pública del document, abans de la seva aprovació inicial, segons ha anunciat el regidor de Serveis Viaris, Urbanisme i Planejament de l’Ajuntament, José Manuel Ardila.

 

Els tècnics municipals tenen una visita concertada amb el Servei de Gestió del Litoral del Departament de Territori i Sostenibilitat el proper 13 de setembre per tractar d’aspectes tècnics del projecte, tals com les afectacions i limitacions que imposa la legislació de costes i la definició de les possibles solucions al límit entre la part urbanitzada i la sorra de la platja.

 

De moment, el govern ja disposa de la partida econòmica per tirar endavant la redacció del projecte, que va ser aprovada per ple municipal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles