L'Ajuntament posa a punt les escoles a l'estiu

30 d'agost de 2016


Aquests treballs són executats pel Servei Municipal d’Obres aprofitant les vacances d’estiu dels escolars i tenen com a objectiu posar a punt els centres educatius mitjançant diverses tasques de neteja, obra, llum i pintura

 

gallery item

 

Entrevista a Ester Pérez, regidora d'Educació de l'Ajuntament

 

Entrevista a José Manuel Ardila, regidor de Via pública de l'Ajuntament

 

Aprofitant que no hi ha activitat escolar, l'Ajuntament de Cubelles ha realitzat millores de manteniment aquest estiu a les escoles i a les llars d’infants de Cubelles. Aquests treballs són executats pel Servei Municipal d’Obres aprofitant les vacances d’estiu dels escolars i tenen com a objectiu posar a punt els centres educatius mitjançant diverses tasques de neteja, obra, llum i pintura. Amb aquests treballs es reforça les actuacions de manteniment que ja es fan de forma habitual als centres. Es prioritzen les intervencions que es consideren més urgents.

 

Les tasques de manteniment  inclou des d'una millora dels patis fins a fer tasques de repintar els edificis. Les principals passen per les dues actuacions realitzades  a l’escola Josep Andreu Charlie Rivel. D’una banda, s’ha recuperat el format que havia tingut la sala del professorat. S’ha tirat un envà i s’ha reconvertir aquest espai que tenia dues estances en una única sala per donar-li més amplitud. De l’altra, s’ha fet una altra actuació als vestidors del pati que ha permès dividir la zona d’ús dels lavabos, sense haver de deixar els vestidors oberts.

 

Pel que fa a les actuacions dels patis, s’ha posat sorra nova als sorrals. Aquesta tasca s’ha ampliat en un dels patis de l’escola Vora del Mar on s’ha realitzat un rastellat de la sorra per evitar els problemes d’inundabilitat en un dels patis d’aquest centre. També en aquest centre al mes de juny es van adaptar els lavabos d’infantil, substituint els 3 lavabos grans que hi havien per 4 de petits.

 

Es preveu que els treballs de manteniment dels edificis escolars finalitzin els propers dies, amb temps suficient perquè les actuacions als diferents centres estiguin acabades i condicionades adequadament per a començar el proper curs escolar el setembre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles