Aquest dissabte torna l’obra de Joss Marmottan al Foment vilanoví

29 d'agost de 2016


“Cal·ligrafia invisible” és títol de l’exposició que està composta per una cinquantena de quadres de diferents mides i formats.

La pintora cubellenca Joss Marmottan reobre la seva exposició “Cal·ligrafia invisible” aquest dissabte a Vilanova. La mostra es va clausurar el passat dia 7 d'agost, en tancar el Foment les seves portes amb motiu de la Festa Major, però van proposar a Marmottan de reobrir-la de nou el mes de setembre.  

 

Joss Marmottan no exposava a la capital del Garraf des de feia 12 anys, cosa que havia despertat un gran interès entre els coneixedors de la seva obra i també entre aquells que la volien descobrir.

 

Oli, paper amate, pintura sobre fotografia o monotípies, entre d’altres, són algunes de les tècniques, en alguns casos força experimentals i innovadores, que utilitza la pintora per crear la seva obra. “Cal·ligrafia invisible” és títol de l’exposició que està composta per una cinquantena de quadres de diferents mides i formats. 

 

Aquest dissabte, a les 19h torna l’obra de Marmottan al Foment vilanoví, a la plaça de les Cols, i en aquesta ocasió amb la participació del cantautor cubellenc Kiko Costa. La mostra, amb entrada lliure, es podrà visitar fins el dia 15 de setembre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles