L’Ajuntament de Cubelles continua amb els treballs necessaris per fer visitable la segona planta del Castell

30 d'agost de 2016


S'estan executant obres d'acondicionament relacionades amb la seguretat a l'edifici

 Resultado de imagen de obres castell de Cubelles

 

Entrevista a Ester Pérez, regidora de Cultura

 

L’Ajuntament de Cubelles continua amb els treballs necessaris per fer visitable la segona planta del Castell de Cubelles. Entre les obres d’acondicionament del castell, s'ha inclòs instal·lar en el seu interior un sistema de senyalització lluminosa de les vies d’evacuació que a la vegada serveixi com a enllumenat d’emergència, una centraleta de detecció automàtica d’incendis en les seves estances, i també extintors d’incendis. Aquestes actuacions ja es troben acabades.

 

Al tractar-se d’un establiment de pública concurrència de més de 500 m2 de superfície, des de l’Ajuntament s’ha demanat l’informe preventiu a la Direcció General de Prevenció i Protecció d’Incendis i Salvament; i, per compensar algunes mesures constructives que el castell no pot reunir per la seva antiguitat, s’ha establert com a mesures complementàries disposar d’un nou hidrant i alliberar d’obstacles el carrer Joan Roig i Piera per tal d’assegurar la més ràpida actuació dels bombers en cas d’incendi.

 

Per tal de poder obrir al públic les estances on s'han fet recentment aquestes obres d'acondicionament del castell, des dels bombers es va condicionar l’informe favorable a fer dues actuacions que no s’havien previst. Una era la instal·lació d'un nou hidrant que va quedar instal·lat la setmana al mateix carrer del Centre Social. I l'altra, passa per una ordenació viària, amb prohibició d'aparcament al carrer Joan Roig Piera, davant el CSIDE, que resta pendent.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles