La presència d’una tintorera divendres passat va fer tancar la platja de la Mota de Sant Pere

28 d'agost de 2016


Van ser els banyistes els que van alertar de la presència de l’animal. La situació va generar una certa inquietud i es va optar per tancar la platja de la Mota fins a comprovar el què estava passant.

Resultado de imagen de platja Mota de Sant Pere Cubelles

 

La presència d’una tintorera divendres passat a la platja de la Mota de Sant Pere va fer que els socorristes hissessin la bandera vermella i es prohibís el bany a la platja durant unes hores, a partir de les quatre de la tarda. Van ser els banyistes els que van alertar de la presència de l’animal que s’apropava a la vora i tenia forma de tauró. La situació va generar una certa inquietud i es va optar per tancar la platja de la Mota fins a comprovar el que estava passant.

 

La bandera vermella va onejar de manera preventiva. Finalment, es va comprovar que es tractava d’una tintorera, una espècie de tauró de mida petita que no representava cap perill. No obstant això, l’Ajuntament va decidir mantenir el tancament de la platja per precaució senyalitzant-la amb bandera groga. Membres del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, que van acudir a la zona, van confirmar que es tractava d’una tintorera a la què van aconseguir capturar per a comprovar el seu estat.

 

La platja va estar tancada al bany 1h 30 minuts, de les 16:00 a les 17:30h. Després s’hissava la bandera groga que permetia banyar-se amb precaució.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles