L'AHCC regalarà 300€ en premis en la seva campanya d'estiu

29 d'agost de 2016


Per participar al sorteig cal omplir unes butlletes, a través dels comerços associats

Resultado de imagen de Logo Associacio i comerç Cubelles

 

L’Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles (AHCC) està repartint les darreres paperetes de participació al sorteig de 300 euros que ha organitzat aquest estiu. La campanya va començar a mitjans de juliol i sortejarà tres vals de 100€ entre la seva clientela. Per participar cal omplir unes butlletes a través dels diferents establiments associats. Aquest importat està dividit en 10 vals de 10 euros que es poden utilitzar per pagar a les botigues associades, només amb la condició que un d’ells s’utilitzi a la botiga que ha donat el premi.

 

 

L’Associació d’hostaleria i Comerç de Cubelles és una entitat creada al 1987, que es va fundar amb la finalitat de millorar i dinamitzar el comerç de la nostra vila. En aquest sentit organitza un parell de sortejos a l’any entre els seus clients, a l’estiu i al Nadal. En aquest últim l’any passat es van dipositar més de 30.000 paperetes a les diverses bústies de l’associació.

 

El sorteig de la campajya d'aquest estiu es farà dilluns 12, a les 11 del matí, dins el magazine Cubelles a les 10 de Ràdio Cubelles.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles