Última setmana del Mercat d’Estiu dels dissabtes

29 d'agost de 2016


Està ubicat a la plaça del Mar i conté una vintena de parades. La jornada s'amenitza amb actuacions musicals en directe, a partir de les 18h

Mercat d'estiu - Dissabtes

 

Enquesta d'opinió sobre el Mercat d'Estiu

 

El Mercat d'Estiu de la plaça del Mar es tanca aquest dissabte, després de l'èxit obtingut durant aquests dos mesos de funcionament.

 

Aquesta setmana encara es podrà recórrer i comprar en la vintena de parades que conformen aquest mercat dels dissabtes, situat a la zona marítima on està el monument del pallasso Charlie Rivel.

 

Els paradistes ofereixen productes variats: fruita, verdura, roba, calçat, xarcuteria, pesca salada... Paral·lelament, la vila ha mantingut el mercat ambulant setmanal dels divendres al matí, instal·lat a la plaça del Mercat, al centre de la vila.

 

D'aquesta manera, la creació del Mercat d'Estiu dels dissabtes ha estat una de les apostes engegades per la Regidoria de Turisme aquest estiu, incrementant la seva oferta de mercats a Cubelles i convertint-los en elements dinamitzadors amb una oferta musical, amb col·laboracions d'artistes locals.

 

De fet, aquest estiu han tingut un pes important, les actuacions de Kikus Costa o els Hard Hearts que han actuat en reiterades ocasions al llarg d'aquest estiu, amenitzant les compres amb els seus temes tant al mercat de divendres comen el de dissabte.

 

També els mercats han acollit diversos tallers de manualitats i de pintar cares en anglès que han anat a càrrec de l’acadèmia Kids&Us.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles