Les obres de millora en l’escomesa de pluvials del nou pavelló podrien acabar aquesta setmana

24 d'agost de 2016


S’augmentarà la capacitat d’expulsió d’aigües del recinte i es reduirà notablement la probabilitat d’inundacions quan es produeixin grans vingudes sobtades d’aigua

Escomesa-Obres-Poliesportiu

 

L’empresa Sorea porta dues setmanes treballant en les obres de modificació de la xarxa de Clavegueram al poliesportiu municipal, arran dels episodis de pluges intenses que van inundar el nou pavelló ara fa quasi un any (octubre 2015), i que va produir danys en el parquet de la pista de joc. Davant l’insuficient capacitat de la xarxa del clavegueram, l’Ajuntament amb la col·laboració del concessionari SOREA, van preveure portar a terme aquesta actuació de millora en l’escomesa de pluvials del nou pavelló, abans de substituir el paquet.

 

Les obres consisteixen en la construcció de noves reixes interceptores i d’una nova conducció soterrada que servirà com a escomesa d’evacuació de les aigües de pluja, des del nou pavelló fins a la xarxa pública de pluvials, situada a la Avinguda Pompeu Fabra. D’aquesta manera s’augmentarà la capacitat d’evacuació d’aigües del pavelló i es reduirà notablement la probabilitat d’inundacions en episodis de pluges intenses.

 

L'actuaciò, que té un termini d’execució de tres setmanes, va començar la segona setmana d'agost i es preveu que estigui enllestida abans d’acabar aquest mes d'agost. Es tracta d’una inversió pressupostada en 56.506 Euros i que forma part d’una sèrie d’actuacions de reparació i de millora de diferents punts de la xarxa municipal d’abastament d’aigua potable i de clavegueram, principalment de fuites i de filtracions. Aquesta sèrie d'actuacions, valorades en el seu conjunt en més de 275.000 euros, es portaran a terme en el municipi en els propers tres mesos.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles