L'assemblea oficial de Podem Cubelles serà la de dissabte al Centre Social

24 d'agost de 2016


L'únic càrrec confirmat pel partit a nivell municipal és el del secretari general, que ocupa Albert Tribó. Per ara no hi ha cap cercle validat ni cap Consell Ciutadà a Cubelles. En aquest sentit, a nivell oficial Podem Cubelles engegarà dissabte la campanya Activa tu Círculo.

La convocatòria oficial de Podem per fer l'assemblea Activa tu Círculo serà la d'aquest dissabte al matí al Centre Social. De manera que, segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, tot i que d'altres col·lectius de Cubelles estiguin fent servir el nom del partit i convocant reunions i assemblees en nom de Podem, no són actes oficials que acabin tenint validesa. 

 

Malgrat que existeixen diversos perfils de Podem Cubelles a les xarxes socials, la web de Podemos oficial (podemos.info) dóna per bons a Cubelles els comptes que tenen el suport del secretari general del partit a la vila, Albert Tribó (Facebook i Twitter oficials de Podem Cubelles). És des d'aquests canals oficials que s'ha anunciat que la propera assemblea de Podem serà aquest dissabte a les deu del matí al Centre Social i servirà per completar la campanya Activa tu Círculo. 

 

Activa tu Círculo es tracta d'una novetat que servirà per deixar enrere el concepte dels Cercles validats i posar al dia l'organització territorial del partit i els seus enllaços cap a l'estructura general. Tot plegat hauria de començar a posar fil a l'agulla per ordenar un dels partits més joves de l'àmbit estatal, Podemos, que s'ha trobat en poc temps diversos problemes en més d'un municipi per l'existència de múltiples cercles en els mateixos llocs.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles