S'apropa la 6a Cursa de la Verema Puig de Tiula

23 d'agost de 2016


La cita esportiva manté els dos recorreguts de 22 i 10 quilòmetres, així com el cros infantil gratuït per nens d’entre 5 i 12 anys. Les inscripcions es poden fer a cursapuigdetiula.cat

Cursa verema

 

Entrevista a Jorge Mato, membre d'Activa't Cubelles

 

La Cursa de la Verema - Puig de Tiula és la cita de les curses de muntanya a Cubelles. Aquest any avança la seva celebració al 4 de setembre, el diumenge abans de la Festa de la Verem, per tal de no coincidir amb l'Onze de setembre. Pel que fa a la resta d'aspectes, la cursa manté les mateixes opcions entres dos recorreguts, un de 22 quilòmetres i un de 10, que permeten la participació segons el nivell o segons les característiques de cada corredor. A més, també hi haurà lloc pel Cros Infantil que recorrerà un circuit per dins del Motcrós i que està pensat per a nens de 5 a 12 anys. 

 

Les inscripcions per la cursa adulta fa dies que són obertes i es poden formalitzar per internet a la pàgina cursapuigdetiula.cat. En el cas del cros infantil, es podran fer inscripcions el dissabte 3 de setembre de les set de la tarda a les nou del vespre a l'Escorxador i el diumenge dia 4 a la plaça del mercat entre les 8 i les 11 h.

 

La cita cubellenca amb l'esport del trail running forma part un any més de la Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès que organitza l'associació Correm per la Terra. En aquest sentit, els corredors que facin el recorregut de 22 km puntuaran en la classificació d'aquesta lliga regional.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles