L’Associació de veïns de la Rambla de Pau Casals organitza la seva festa aquest dissabte

23 d'agost de 2016


Uns inflables a la tarda i una actuació musical i un bingo popular a la nit, són les activitats previstes.

Entrevista a la vicepresidenta de l’Associació de veïns de la Rambla de Pau Casals, Elena Ramos, i el tresorer, Juan Cruz

 

L’últim cap de setmana d’agost ha estat l’escollit els darrers anys per l’entitat veïnal de la rambla de pau casals per fer la seva celebració estival. Aquesta serà la seva sisena edició. De fet, els organitzadors també consideren que aquesta serà l’última festa de barri o festa veïnal d’aquest estiu. La intenció de l’entitat és dinamitzar una zona del municipi, la que queda més amunt de l’escola Charlie Rivel, on no s’hi programen activitats habitualment.

 

En aquest sentit la festa de l’Associació de veïns de la Rambla de Pau Casals serà aquest dissabte 27 d’agost i arrencarà a les sis de la tarda amb uns inflables que proporciona la regidoria d’esports de l’Ajuntament i que consistiran en un joc de futbolí gegant. A dos quarts d’onze de la nit començarà l’actuació musical amb el Duo Zenit i a les dotze de la nit es farà una mitja part per jugar un bingo popular. Durant tota la jornada hi haurà servei de bar. Tot plegat es farà a la rambla de Pau Casals aquest cap de setmana.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles