Els jardins municipals de Can Travé s’han omplert en el primer cap de setmana d’obertura

22 d'agost de 2016


Segons el vigilant encarregat d’obrir i tancar aquest espai, unes 400 persones han entrat a veure els jardins aquest cap de setmana.

Entrevista a l'alcaldessa Rosa Fonoll sobre l'obertura dels jardins municipals de Can Travé.

 

El govern va decidir que després de les bones experiències de portes obertes tant en la Festa Major Petita com amb el pregó de la Festa Major, valia la pena donar més possibilitats per accedir en aquest espai municipal.

De moment el governha previst que l’obertura dels jardins municipals de Can Travé es mantingui fins l’onze de setembre, però no descarta que es pugui mantenir més temps o reobrir-los en èpoques concretes.

 

Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, les visites han despertat l’interès de persones aficionades o estudioses de la mitologia clàssica gràcies a les escultures que hi ha en diversos indrets dels jardins i del palauet. De fet, el mateix Frederic Travé va ser un estudiós i col·leccionista destacat a Catalunya pel que fa a l’àmbit de la mitologia clàssica i la seva biblioteca era una de les més importants del país, d’aquí que actualment formi part del fons de la Biblioteca de Catalunya.

 

Aquest cap de setmana, els jardins municipals de Can Travé tornaran a estar oberts de les 11 del matí a les dues del migdia i de les cinc de la tarda a les vuit del vespre tant dissabte com diumenge.


  • Can Travé Jardins
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles