Unes 50 persones a Cubelles i 150 més a Calafell van tallar la C31 divendres per protestar contra els peatges

22 d'agost de 2016


A Cubelles, els manifestants es van col·locar a la rotonda d'enllaç amb l'autopista C-32, mentre que a Segur de Calafell el trànsit es va interrompre a la Plaça Mediterrani. La manifestació va causar problemes de circulació durant una estona divendres al vespre tot i les vies alternatives organitzades entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

PROU PEATGES

Foto: Lídia Pàmies @pametli

 

Entrevista a l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré

 

Declaracions de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll

 

 

El moviment veïnal i polític ha volgut fer palès amb la protesta el malestar que existeix al litoral pel preu de l'autopista C-32. Per això, s'ha organitzat un tall simultani de carretera a dues poblacions, Segur de Calafell i Cubelles, a les portes del cap de setmana. La plataforma també denuncia la manca de diàleg amb la Generalitat per resoldre aquesta situació. 

 

L’ajuntament de Cubelles també va donar suport a la protesta. EL segon tinent d’alcalde i portaveu del govern, José Manuel Ardila, va ser present en el tall d’aquest divendres. Per la seva banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll va explicar per a Ràdio Cubelles els motius que els han portat a afegir-se a la protesta que passen sobretot pel greuge comparatiu del preu per quilòmetre en comparació amb la resta del país.

 

La Coordinadora Calafell, per la seva banda, rebutja qualsevol nova proposta que estigui basada en les bonificacions pels usuaris de l'autopista. Per això, amb la protesta d'aquest divendres exigeixen la gratuïtat del peatge dels túnels i del de Cubelles. Amb tot, la Coordinadora i els ajuntaments creuen que una part del problema de congestió de la C31 es podria solucionar eliminant el peatge de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles