Una manifestació contra els peatges tallarà una hora la C31

18 d'agost de 2016


El tall d'aquest divendres durarà de 19 h. a 20 h. i es preveu que tingui efectes importants en la mobilitat i el trànsit. També hi haurà unes vies alternatives habilitades en cada sentit de la marxa per permetre sortides possibles als cotxes atrapats. El govern de Cubelles se sumarà a la protesta amb un representant.

Entrevista a l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré

 

Declaracions de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll

 

La Coordinadora Calafell ha convocat una mobilització veïnal, social i política que té previst fer dos talls a la carretera c31 aquest divendres sota el lema Prou peatges! Prou accidents! Un dels talls es farà a Cubelles, concretament a la rotonda de la Tèrmica que enllaça amb la C32. L’altre punt de la C31 que es tallarà serà a la plaça del Mediterrani de Segur de Calafell.

 

L'objectiu és reclamar la gratuïtat d'un tram de la C-32, per poder descongestionar la C-31, que pateix un volum de cotxes molt alt, així com d'accidents. Després que les diferents reunions amb representants de la Generalitat no han suposat cap avenç, des de la Coordinadora van decidir impulsar aquesta acció, que podria afectar notablement la circulació d’un tram habitualment molt dens i encara més en un divendres del mes d'agost.

 

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra col·laboraran per tal de redirigir el trànsit per carrers alternatius en els dos sentits de la marxa per tal de reduir els efectes de les cues i els cotxes que puguin quedar atrapats entre les dos talls. En sentit Barcelona els vehicles entraran a la zona del polígon de Les Salines i tornaran a entrar a la C31 més endavant del punt del tall. En sentit Tarragona també s'està preparant una alternativa que encara no ha estat confirmada. Tanmateix, la circulació es preveu que serà lenta i molt densa durant tot el vespre.

 

A part d’entitats, particulars i partits, la protesta per la gratuïtat dels peatges també compta amb el suport dels ajuntaments de Calafell i del Vendrell i a última hora s'hi ha afegit també l'Ajuntament de Cubelles.

 

De moment no s’ha fet públic cap suport a aquesta mobilització de demà per part de les entitats veïnals o socials i els partits polítics cubellencs a banda del govern municipal d'UC-RCat, ERC i ICV.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles