L'Associació Clorofil·la organitza avui un taller d'invents

9 d'agost de 2016


Es farà davant de l'Oficina de Turisme de la platja, a partir de les 19h

Entrevista a Mercè Bosch, presidenta de Clorofil·la

 

L'Associació Clorofil·la de Cubelles ofereix aquest dimarts, 9 d'agost un taller d’invents amb pintura, collage i reciclatge. Aquest acte, inclós dins la programació de la Festa Major de Cubelles, es realitzarà a partir de les 19h, davant de l’Oficina de Turisme de la platja.

 

Els tallers, que són gratuïts, estan dirigits a tots els públics. Cadascú té llibertat per portar, en cas que ho vulgui, material per poder treballar, tot i que no és obligatori, ja que l’associació disposarà de tot el necessari per poder realitzar aquest taller d'invents.

 

L'Associació Clorofil·la ofereix dins de la seva programació anual tot tipus de tallers molt variats. En aquest sentit, la seva presidenta Mercè Bosch ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles que, en aquesta ocasió per Festa Major, s'ha optat pel taller d'invents perquè és dels més complets ja que es pot dibuixar, pintar, enganxar, i alhora reciclar.

 

Amb aquestes activitats, Clorofil·la ofereix la possibilitat de crear lliurement per créixer i aconseguir seguretat i confiança en les capacitats de cadascú, sense condicionants ni prejudicis que puguin limitar la imaginació i l'aprenentatge de les persones participants.

 

Totes les activitats que realitza anualment Clorofil·la estan pensades i dirigides a tots els públics. L'entitat ofereix anualment diferents programes adreçats a grups, escoles i d'altres associacions.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles