El Celler de Pic & Jazz acull el 14è Festival de Jazz

4 d'agost de 2016


La programació conté cinc actuacions que tindran lloc del 6 d'agost al 2 de setembre

Cartell Festival de Jazz

 

Entrevista a Jordi Genesias,organitzador del Festival

 

El Celler de Pic & Jazz acollirà, en el marc de la Festa Major, el 14è Festival de Jazz, amb cinc actuacions que es realitzaran del 6 d’agost al 2 de setembre.

La primera actuació anirà a càrrec del duet format per Gaby Ardèbol i Leo Tejedor, un espectacle de jazz pur. El 10 d’agost serà el torn d’una de les millors flautes d’Espanya avui en dia, Fusion Àfrica & Àsia. Una setmana després, tindrà lloc una actuació completament diferent, molt més dinàmica, de la mà d’en Sergi Ramírez i David Nicolas, que formen el grup Veneno en la Piel. El 26 d’agost actuarà el grup Franzz Trio i, per últim, el 2 de setembre ho farà Onicoriun, un dels espectacles més cridaners, que oferiran una fusió de música jazz amb actual. L’organitzador del festival, Jordi Genesies, ens ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles en què consisteix aquest festival de música.

 

Normalment, els espectacles tindran lloc els divendres o dissabtes, a excepció de Fusion Àfrica & Àsia, que actuaran el dimecres 10 d’agost. El preu de les entrades és de 28 a 30 euros, i inclou un sopar en el mateix celler mentre el públic gaudeix d’un show de música jazz gairebé privat.

Per reservar lloc, només s’han de dirigir al Celler Pic & Jazz de Cubelles, trucar per telèfon o bé enviar un correu electrònic.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles