Segueixen disponibles les inscripcions per l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Cubelles 2016

5 d'agost de 2016


Es poden realitzar presencialment a les Oficines de Turisme abans del 3 de setembre o bé a través d’un formulari al web de l'Ajuntament

Cartell Verema 2016

 

Com cada any, l’elecció de la Pubilla i l'Hereu, la Dama i el Fadrí, la Pubilleta i l'Hereuet, la Dameta i el Fadrinet de Cubelles, es farà durant la festivitat de La Verema. Concretament serà el segon cap de setmana de setembre, els dies 9 i 10 de setembre.

 

Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes i es poden realitzar fins a una setmana abans de l’elecció. Concretament, es poden realitzar presencialment a les Oficines de Turisme abans del 3 de setembre o bé a través d’aquest formulari. Per a poder concórrer cal estar empadronat al municipi i tenir entre 7 i 14 anys (pubilleta i hereuet) o entre 15 i 23 (pubilla i hereu).

 

Pel que fa al paper de la Dama i el Fadrí (en categoria adult), i de Dameta o Fadrinet (en categoria infantil), són els que quedaran en segona posició i que acompanyarà a la Pubilla i l’Hereu en tots els seus actes.

 

Els anys han fet que la Festa de la Verema sigui un dels actes més esperats per deixar enrere el període estival.

 

L’element més característic de les Pubilles i Hereus és la seva vestimenta. Aquest any el vestuari masculí constarà d’uns pantalons foscos, una camisa blanca, una armilla, una barretina, una faixa, i espardenyes (l’Ajuntament cedirà la faixa).

I el vestuari femení constarà de camisa blanca, faldilla, davantal, gandalla i mitenes ( l’Ajuntament cedirà la faldilla, el davantal, la gandalla i les mitenes).

 

Així mateix, també s’han fet públiques les bases que regulen la participació en la festa com a trepitjadors del raïm que donarà el primer most.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles