Cap de setmana ple d'activitats esportives per Festa Major

5 d'agost de 2016


Amb tornejos de pàdel, fútbol i vela en diverses categories

El Club Esportiu Cubelles disputa aquest cap de setmana el quart torneig de futbol 7 de Festa Major. Els partits es disputaran de les vuït del matí a les onze de la nit al camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura. Al torneig hi participaran 16 equips que faran una lligueta prèvia durant el matí per donar pas a les eliminatòries. Pel que fa els premis, el 1r classificat se'n portarà el podi i un premi en metàl·lic de 150€; el segon serà premiat amb 80€; i el tercer classificat amb 50€. Com ja es habitual l’organització ha previst premiar diferents disciplines: el millor jugador del torneig, el màxim golejador i el millor porter. Pel que fa els arbitratges, l’organització ha destacat que es tracta de col·legiats de la Federació Catalana de Futbol.

 

També aquest diumenge hi haurà un partit de Veterans al camp de futbol Josep Pons i Ventura. El partit, que arrencarà ales 10 del matí, enfrontarà l’Agrupació Esportiva Veterans de Cubelles- UD Cornellà (Commemoració dels 35 anys de futbol de veterans al Poliesportiu).

 

Per la seva banda, el Club Marítim Cubelles acull des d’aquest dissabte i fins el dilluns el trofeu Araytor de categories Optimist, Patí Junior i Pati sènior. Després seguiran amb  el trofeu grues sant jordi per parelles en categoria Patí junior i sènior, que es diputarà un sol dia, el 10 d’agost.

 

Finalment, aquest dissabte al matí es disputarà la categoria bronze i a la tarda la de plata. La tipologia del Torneis és de tots contra tots, amb cinc parelles a cada pista. Els dos millors de cada pista disputaran les semifinals i la final. Els partits es jugaran a un sol set per tal d’agilitzar el desenvolupament de la competició. Pel que fa a la categoria femenina seguirà el mateix pla de competició amb una sola categoria i es disputarà el diumenge al matí.

 

Aquest és el primer Torneig de Pàdel que organitza el Club, amb la intenció de potenciar la branca del pàdel de l’entitat, una opció que passa per obrir l’Escola de Pàdel. El president de l’entitat, Jordi Calvo ha explicat que estan amb negociacions amb l’Ajuntament per poder obrir l’Escola de Pàdel a les tardes, a partir del mes de setembre.

 

Per a més informació podeu visitar les Oficines del Club del Poliesportiu o visitar la pagina Web de l’Ajuntament

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles