Concurs de dibuix infantil de Fauna Cubelles, aquest dissabte

4 d'agost de 2016


Serà a partir de les 18h, a l'espai natural de la desembocadura del Foix

En el marc de la Festa Major, l’espai natural de la desembocadura del Foix acollirà l’11è Concurs de Dibuix Infantil. El certamen, organitzat per Fauna de Cubelles, és una activitat dirigida a tots els nens i nenes fins els 13 anys.

 

Fins aleshores només hi podien participar infants que no superessin els 12, però enguany els organitzadors han augmentat la limitació d’edat a un any més. En aquest sentit, els concursants es dividiran en 4 grups segons les edats: un grup que anirà dels 3 als 5 anys, dels 6 als 8, dels 9 als 10 i dels 11 als 13. El president de Fauna de Cubelles, Carlos Rios, ens ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles com serà el concurs de dibuix d’enguany.

 

La trobada es durà a terme el proper dissabte dia 6 d’agost a les 18h, a la zona de la pineda de la desembocadura del riu Foix. L’activitat és totalment gratuïta. Cada infant rebrà material i làmines de dibuix per tal de participar en el concurs. La temàtica, com és habitual, serà la desembocadura, la fauna i la flora. Carlos Rios s’ha mostrat confiat i creu que aquest any hi haurà molts més participants, ja que el concurs no coincidirà amb el Motrocross Vila de Cubelles i Cursa Americana.

 

Els dibuixos estaran exposats fins el dia de l’entrega de premis a la sala del Centre Social i un jurat composat per tres persones decidiran els guanyadors. El dia 21 d’agost, al local de la parròquia, es farà entrega dels premis: en total 3 per cada nivell d’edat, tots ells aportats per l’ajuntament de Cubelles. En acabar, s’oferirà un berenar per tots els participants i acompanyants mentre gaudeixen d’una actuació del mag Isidre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles