Diumenge serà l'últim dia per veure a Cubelles la nova gira del Circ Raluy Legacy

3 d'agost de 2016


El nou espectacle dels Raluy es pot veure tota aquesta setmana a Cubelles. La gran carpa i els seus carruatges estan instal·lats al Parc del Prat, al costat de la tèrmica

Reportatge sobre el Circ Raluy a Cubelles

 

Entrevista a Louysa Raluy

 

Diumenge serà l'últim dia per veure a Cubelles la nova gira del Circ Raluy Legacy. Acull nous intèrprets i números que volen emocionar, un cop més, tant a nens com a pares. Amb nous artistes i una nova etapa, el circ Raluy segueix innovant i perfeccionant les actuacions, sempre mantenint la diversió, la tradició, la complicitat i la modernitat en els espectacles.  La nova gira ofereix una sèrie d’actuacions internacionals, amb barres paral·leles, funambulisme, números de teles aèries i de patins, i intercala també màgia i humor al llarg de les dues hores d’espectacle.

 

L'objectiu del Circ Raluy és que tant el públic com els artistes gaudeixin durant tota l'actuació. Complicitats entre tradició i modernitat, els Raluy continuen buscant la perfecció tècnica i la qualitat. Conviden al seu públic familiar a compartir i gaudir de bon circ dins de la seva gran carpa. El nou espectacle dels Raluy es pot veure encara tota aquesta setmana a Cubelles.

 

El Circ Raluy ha recorregut mig món, des de l'Amèrica Llatina fins a Madagascar, passant per grans ciutats europees, espanyoles i arreu de Catalunya. Ha obtingut diversos premis i reconeixements, com el Premi Nacional de Circ, el Premi Àgora, el Premi Max, el Premi Catalunya, l'Estrella de Mar, el Far d'Or, la Creu de Sant Jordi i el Premi Ciutat de Barcelona de circ.

 

El Circ Raluy Legacy és una experiència fruit del treball de 5 generacions d'artistes que va més enllà de l'espectacle. Els seus carruatges de més de 100 anys d'antiguitat, l'exclusiva decoració de la sala, l'òrgan restaurat, el seu particular carro-cafeteria i tot el seu entorn és un viatge cap el passat. Un dels carruatges està dedicat a la filla del pallasso Charlie Rivel, Paulina Schumann, una de les millors amazones de la història i gran admiradora del Circ Raluy Legacy. A la imatge que acompanya la notícia veiem a la Paulina fent-se una fotografia al costat del seu recent retrat acabat en un dels carruatges de les caravanas del circ.

 

 

Aquest mes de juny s'ha inaugurat aquest nou espectacle que fa poques setmanes que va començar la gira. De fet, fa pocs dies que va passar per Vilanova i la Geltrú, ara està a Cubelles, i seguirà per Torredembarra. El circ, que va inaugurar a Cubelles el 28 de juliol, seguirà  fins el 7 d'agost, al Parc del Prat (al costat de la Tèrmica).


  • Circ Raluy a Cubelles 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles