Tancada la platja de les Gavines per una avaria a la Depuradora Cubelles-Cunit

3 d'agost de 2016


Els tècnics de la depuradora l'han detectat ràpid i s'ha evitat una gran afectació a la platja que es comparteix amb Cunit

La regidoria de Medi Ambient ha informat del tancament momentani de la platja de les Gavines, entre Cubelles i Cunit, per una avaria a la depuradora que saneja les aigües de les dues poblacions. Tècnics de la mateixa Depuradora Cubelles-Cunit han donat l'alerta a les autoritats municipals que han activat el protocol per aquests casos i han procedit a penjar de forma provisonal la bandera vermella i prohibir el bany.

 

L'avaria s'ha produït a la mateixa estació de depuració d'aigües i s'ha pogut deterctar molt ràpid, la qual cosa ha evitat una afectació gran a la platja de les Gavines i la qualitat de l'aigua no s'hauria vist afectada. Ja s'ha donat avís a una empresa especialitzada en la reparació d'aquestes avaries i tant bon punt estigui solucionada la problemàtica i neta la platja, es reobrirà al bany. El protocol estableix que un cop solventat l'episodi de contaminació primer s'hissa la bandera groga i, posteriorment, la bandera verda. 

 

Tot i que no es pot preveure quan es reobrirà la platja amb plenes garanties, el fet que l'afectació hagi estat petita podria permetre una ràpida solució en un màxim de 48 hores. 

 

Plànol platja Les Gavines


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles