Balanç positiu de la festa major petita de Cubelles

2 d'agost de 2016


Es tanca el cap de setmana amb un èxit de participació en el conjunt d’actes celebrats, amb la 5a Mostra de pallassos, la Trobada de Gitanes, les cercaviles de foc i els gegants

 

 

Entrevista a Ester Pérez, regidora de Cultura de l'Ajuntament

Entrevista a Gemma Sánchez, secretaria de l'Agrupació de Balls Populars

 

 

Balanç positiu de la festa major petita de Cubelles. Es tanca el cap de setmana amb un èxit de participació en el conjunt d’actes celebrats. Un dels actes destacats ha estat l’homenatge realitzat al pallasso Charlie Rivel dins la mostra de pallassos dins la celebració dels 120 anys del seu naixement, celebrada divendres. L’aniversari dels 20 anys de les gitanes de Cubelles va omplir lde gitanes a plaça de la Vila de l'Ajuntament en una trobada que va reunir 7 colles d'arreu el dissabte a la tarda. Mentre que les cercaviles de les colles de foc van ser les protagonistes de la nit de dissabte. Finalment, la Trobada de gegants celebrada diumenge a la tarda va omplir de festa, ball i música els carrers de la vila, amb l’acompanyament del toc de gralles i timbals.

 

També l'Agrupació de Balls Populars ha fet una bona valoració dels actes en els quals hi han participat el conjunt de colles de l'entitat. Entre d'altres coses, destaca l'estrena del drac petit amb el canvi de normativa amb la munició dels diables segons les edats i el bon desenvolupament també de les trobades de gitanes i dels gegants.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles