Ja ha sortit publicat el programa de la Festa Major de Cubelles

1 d'agost de 2016


Més de quinze dies d'activitat diversa que arrencarà aquest dissabte, 6 d'agost

 

Les gitanes de Cubelles en portada al programa de la Festa Major

 

Ja ha sortit publicat el programa de la Festa Major de Cubelles. La programació arrencarà aquest dissabte, 6 d'agost i acabarà el 16 d’agost. La portada del cartell de la Festa Major és obra d’Oriol Millán i fa un homenatge als 20 anys de les gitanes de Cubelles. El llibret conté un reportatge sobre “El carrer Major i la seva gent (1940-1965) realitzat pel Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell. També es fa ressò tant dels 20 anys de l’Agrupació de Balls Populars com de les gitanes. I fa un recull històric dels 120 anys del naixement del pallasso Charlie Rivel. A més, des d’aquest llibret es poden consultar el conjunt d’actes de la Festa Major de Cubelles.

 

L’assaig general serà un dels primers actes de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles dins la programació de la Festa Major de Cubelles. Serà dissabte, 6 d’agost al vespre, des de la plaça de la Vila on començarà el seu recorregut que canvia. La cercavila de l'assaig general es concentrarà al centre de la vila i no baixarà a la plaça del monument de Charlie Rivel, com s'acostumava a fer anteriorment.

 

D'altra banda, entre els actes dedicats a la canalla, està el tradicional concurs de dibuix de Fauna de Cubelles, que es farà aquest dissabte a les sis de la tarda. De cara a la setmana que ve, l’entitat Clorofil·la també s’encarregarà d'un taller d’invents amb pintura, collage i reciclatge. Es farà el dimarts 9 d’agost, a partir de les 19h, al costat de l’oficina de turisme de la platja. L’endemà dimecres, 10 d'agost hi haurà un taller de sals de colors, organitzat per l’Associació Herculito. Es farà a les set de la tarda, al mateix lloc.

 

Com és de costum, el 14 d’agost al matí hi haurà el pregó de la Festa Major de Cubelles. Enguany serà pronunciat per la colla de les gitanes de Cubelles i tindrà lloc als jardins de Casa Travé. El mateix dia també hi hauran com ja és tradicional les cercaviles dels balls populars de la tarda i de la nit, el castell de focs i el ball de l’empalmada. Mentre que el 15 d’agost es faran les matinades, l’entrada i sortida d’ofici, una cercavila dels balls al migdia i el tradicional concert i ball de la Festa Major.

 

Consulta la programació de la Festa Major de Cubelles 2016


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles