Set colles de gitanes omplen la plaça de la Vila en motiu dels 20 anys de les gitanes de Cubelles

1 d'agost de 2016


La Trobada, dedicada a l’efemèride, va comptar amb els balls de les gitanes de Sitges, Sant Pere de Ribes, de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, Vilafranca, Reus i de les dues colles de Cubelles

Les gitanes pronuncien els seus versos i ballen a la plaça de la Vila 

 

Cinc colles de gitanes convidades, a banda de les dues locals, van omplir dissabte la plaça de la Vila, en una jornada de celebració dels 20 anys de les gitanes de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. La Trobada, dedicada a l’efemèride, va comptar amb els balls de les gitanes de Sitges, Sant Pere de Ribes, de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, Vilafranca, Reus i de les dues colles de Cubelles. Com és habitual amb aquest ball, les diferents colles de gitanes van pronunciar versos, en un diàleg entre diverses gitanes i el Gitano Major. 

Les gitanes també seran les pregoneres de la Festa Major de Cubelles. El pregó es farà el 14 d'agost al migdia a Casa Travé. També oferiran una mostra de fotografies commemorativa que repassarà la història dels 20 anys de les gitanes. La inauguració de l’exposició fotogràfica es farà aquest dimecres, 3 d'agost, a les 19.30h, al Centre Social. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de les 10h a les 14.30h i de les 16h a les 21.30h. Els dissabtes de les 10h a les13h.


  • Gitanes Festa Major Petita Cubelles 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles