Reparades les plaques solars de l’escola Vora del Mar i del camp de futbol municipal

22 de juliol de 2016


Aquesta reparació ja és efectiva i es posarà a prova a ple rendiment quan comenci el nou curs escolar

Camp futbol

 

 

Declaracions del regidor José Manuel Ardila, regidor d'Obres i Serveis

 

L’Ajuntament de cubelles ha reparat les plaques solars de l’escola  Vora del Mar i del camp de futbol municipal. Amb aquesta actuació, que preveu assolir un gran estalvi en consum energètic, ha consistit principalment en la reparació tant de la instal·lacions fotovoltaiques com de les fuites existents.

 

S'ha instal·lat un nou sistema automàtic dissipador de calor, noves centraletes, nous revestiments d’aïllament i instal·lar cabalímetres per grups de plaques. També s’ha aprofitat l’actuació per renovar l’acumulador d’aigua calenta i adoptar mesures preventives addicionals pel control de la legionel·losi instal·lant en els vestidors del camp de futbol un sistema de cloració amb recirculació, i en l’escola Vora del Mar un filtre de partícules autonetejant i vàlvules mescladores en cada dutxa.

 

La inversió de les obres de reparació, valorades en 32.000 euros, suposarà un estalvi del 75% del subministrament del consum de gas utilitzat per escalfar l’aigua de les dutxes de les dues instal·lacions. A més, s'aconsegueix una generació d’energia neta respectuosa amb el medi ambient i el conseqüent estalvi econòmic.

 

Aquesta reparació ja és efectiva i es posarà a prova a ple rendiment quan comenci el nou curs escolar. Seràs aleshores quan l’escola Vora del Mar i  les instal·lacions del camp de futbol entraran en la seva rutina de classes i d'entrenaments.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles