Els Hard Hearts actuen als mercats de Cubelles

21 de juliol de 2016


L'objectiu de la Regidoria de Turisme és dónar una oportunitat a grups musicals que vulguin donar-se a conèixer

Entrevista a Hard Hearts a Ràdio Cubelles

 

Els Hard Hearts actuen aquest divendres al mercat setmanal dins l’aposta que fa aquest estiu la Regidoria de Turisme per aconseguir que els mercats siguin elements dinamitzadors de la vila. Hard Hearts es va formar a finals del 2015 per membres de varis grups com Crashock y Sturm, el nom es va crear arrel d’una metàfora que solien utilitzar anomenada “Corazones Fuertes ante el peligro”. Són un grup acústic melòdic format per 4 persones, 4 vocalistes, un guitarrista i un percussionista. La seva primera maqueta s’anomena “Here/Now” i es pot escoltar a https://hardhearts.bandcamp.com/releases. En breu gravaran “Low Spirits”. La banda ha fet diversos concerts, l’últim dins la celebració  dels 10 anys de l’institut Cubelles. També tocaran properament a l'esdeveniment aclustics de Vilanova.

 

D'aquesta manera, el grup local Hard Hearts amenitzarà les compres amb els seus temes acústics melòdics. I és que els matins de divendres a la plaça del Mercat s’omple de parades d’alimentació, calçat, roba i demés que conformen el mercat ambulant setmanal. Cal destacat que els dies 5 i 26 d’agost s’oferiran tallers de manualitats a càrrec de Kids&Us. 

 

La gran aposta d’aquest estiu, però és el mercat no sedentari dels dissabtes a la plaça del Mar. Obrint portes a les 18 h. i allargant la jornada fins a la posta del sol, una vintena de parades oferiran els seus productes: fruita, verdura, roba, calçat, xarcuteria, pesca salada...  Aquest mercat també s’amenitza amb actuacions musicals. La primera va ser la del cantautor Quicus Costa el 16 de juliol, mentre els Hard Hearts també hi actuaran el 30 de juliol. Kids&Us també oferirà per a la jornada del 23 de juliol oferiran un taller de pintar cares en anglès.

 

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles