Els jardins de Can Travé llestos per rebre la jornada de portes obertes d'aquest dissabte

21 de juliol de 2016


El públic podrà visitar una de les zones d'aquest jardí a través d'una visita guiada i gaudir d'un recital de poesia a la tarda

Entrevista als regidors, José Manuel Ardila i Ester Pérez

 

Els jardins de Can Travé acolliran la primera jornada de portes obertes aquest dissabte 23 de juliol. L’horari d’obertura serà de les onze del matí a les dues del migdia i de les cinc de la tarda a dos quarts de deu de la nit. El mateix dia a la tarda, l’espai acollirà el Crepuscle Poètic, un recital de poesia organitzat pel programa Laberint Poètic de Ràdio Cubelles. Serà una bona oportunitat per conèixer els jardins d’aquest edifici situat al carrer de Sant Antoni, al centre de la vila.

 

El públic podrà visitar i gaudir d'una visita guiada en una de les zones d’aquest jardí on les tasques han quedat acabades, segons ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Txema Ardila. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Ester Pérez ha destacat la importància de fer un bon manteniment dels jardins per donar continuïtat a una programació d’actes als jardins de la casa.

 

El públic podrà visitar únicament una de les zones d’aquest jardí on les tasques han quedat acabades. Però l’edifici no es podrà visitar perquè cal realitzar diverses actuacions per aturar les diferents patologies estructurals que s’hi ha trobat. Des del govern diuen que és difícil donar cap data d’obertura a les visites interiors a la casa. 

 

A l’espera de la creació d’una comissió de patrimoni cultural, de moment, hi ha un grup de treball intern de tècnics i personal municipal que hi treballen. Des del govern s’agraeix la seva dedicació i implicació. Disposar del pla d’usos de Casa Travé és un dels objectius marcats pel govern. El consistori espera rebre ajudes del fons Feder que s’han sol·licitat a través del Consell Comarcal del Garraf i anuncia incloure partides al pressupost municipal del 2017 que permetin tirar endavant inversions a Can Travé

 

 


  • Can Travé Jardins
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles