Comença la campanya de control de l’ús del casc

18 de juliol de 2016


La policia local farà controls aleatoris en diversos punts del municipi per tal de controlar que els conductors de ciclomotors i motocicletes portin el casc posat

Entrevista a Daniel Guillem, inspector en cap de la Policia Local

 

La Policia Local de Cubelles, participa del 18 al 24 de juliol a la campanya per a fomentar l’ús del casc de protecció. L’objectiu passa per conscienciar la població que el casc de protecció s’ha de fer servir sempre que es circuli en motocicletes i ciclomotors. El municipi s’ha adherit a aquesta campanya que es realitza a requeriment del Servei Català de Trànsit, tot i que cal assenyalar que a la vila les sancions per fer un ús correcte del casc són mínimes, segons ha apuntat l’inspector en cap de la policia local, Daniel Guillem.

 

La Policia Local, a més, farà extensiva aquests dies la campanya als controls també de l’ús del casc en bicicletes. En aquest sentit, l’inspector ha recordat que no es pot circular en bicicleta ni pel passeig Marítim ni per el de la Mota de Sant Pere. De fet, la senyalització que hi ha a les entrades dels dos passeigs així ho indica.

 

D'altra banda, la policia local ha completat les 50 places per al curs de defensa personal femenina.  Aquesta formació, adreçada a dones a partir de 16 anys, es durà a terme de manera gratuïta els dies 20 i 21 de juliol a la sala sociocultural del carrer Nou de 17 a 20 h. Des del curs  es donarà  diverses eines de defensa personal. La seguretat en la via pública i en llocs tancats centrarà la temàtica de les classes. Els tres agents formadors, també ensenyaran pràctiques sobre on i com colpejar, quina ha de ser la distància de seguretat amb un possible agressor, l’esquivada i l’escapada i les agafades bàsiques així com les diferents formes de fugida davant d’atacs directes.


  • Logo Policia Local Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles