L’ANC consulta a la seva gent sobre el Referèndum d’Independència

14 de juliol de 2016


Els simpatitzants, els col·laboradors i els socis poden votar per internet fins aquest dissabte a la tarda

 

Entrevista a Francesca Sol, coordinadora local de la territorial de l’ANC a Cubelles i a Joan Pujol, secretari local de l’ANC

 

L’ANC consulta a la seva gent sobre el Referèndum d’Independència. Els simpatitzants, els col·laboradors i els socis poden votar per internet fins aquest dissabte a la tarda. La coordinadora local de la territorial de l’ANC a Cubelles, Francesca Sol, ha donat més detalls del procediment de votació interna en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

En cas que l’ANC aprovi internament donar suport al referèndum per la independència, començaria una campanya de suport al Parlament perquè convoqués un referèndum vinculant d’acord amb les lleis pròpies de Catalunya. El secretari local de l’ANC, Joan Pujol, ha explicat que la intenció actual seria diferent de la del 9N.

 

Les votacions internes de l’ANC es tancaran dissabte i els resultats estan previstos per diumenge o dilluns. D’altra banda, l’ANC ja treballa també de cara a l’11 de setembre que aquest any es desenvoluparà amb concentracions en cinc ciutats diferents.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles