Un helicòpter del SEM va aterrar ahir a Cubelles per atendre un nen accidentat en una piscina

14 de juliol de 2016


Els fets van tenir lloc a la zona de Mas Trader. L’infant s’hauria recuperat però va ser traslladat a l’hospital Sant Pau.

Helicòpter del SEM

 

L’accident s’hauria produït aquest dimecres a la tarda en una casa unifamiliar de Mas Trader. Una mare i el seu fill de dos anys estarien al jardí quan el nen hauria perdut la consciència a la piscina durant uns moments. Un cop van arribar els serveis d’emergència, la dona havia aconseguit recuperar la consciència del seu fill que va ser traslladat igualment a l’hospital per tal de fer-li una exploració.

 

És el segon fet semblant aquí Cubelles en un mes. Fa poques setmanes hi va haver un accident semblant en una piscina comunitària de la zona residencial de les Salines. En aquella ocasió també tot va quedar amb un bon ensurt per la família tot i que també va aterrar un helicòpter del SEM.

 

La policia local, per la seva banda, alerta que les piscines particulars són indrets especialment sensibles per als infants i demanen molta precaució a les famílies per evitar accidents d’aquest tipus.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles