Uns intrusos han fet destrosses a l’escola Charlie Rivel

14 de juliol de 2016


Els responsables del centre s’han trobat que un grup encara per identificar hauria forçat la porta del menjador, hauria fet destrosses i s’hauria endut almenys un equip de música.

 

Uns intrusos han fet destrosses a l’escola Charlie Rivel. Els responsables del centre s’han trobat que un grup encara per identificar hauria forçat la porta del menjador, hauria fet destrosses i s’hauria endut almenys un equip de música.

 

La nova directora de l’escola Charlie Rivel, Glòria Carretero, en declaracions a Ràdio Cubelles no ha pogut donar gaires detalls perquè segons ha dit la investigació acaba de començar però sí que ha confirmat que els desperfectes serien greus.

 

Per la seva banda, la policia local ha fet arribar el cas als Mossos d’Esquadra perquè intentin identificar quins podrien ser els autors d’unes bretolades que haurien causat danys materials encara per valorar. No seria la primera vegada que l’Escola Charlie Rivel detecta que haurien patit els efectes d’intrusos però sí que és l’ocasió que s’han trobat uns desperfectes més greus.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles