Visita de la Generalitat per resoldre els problemes de la Marina de Cubelles

12 de juliol de 2016


Els tècnics de ports han estat sobre el terreny per tal de comprovar quines són les tasques de neteja i adequació que s’han de fer a l’espai que és competència seva.

 

Uns dies enrere, els responsables polítics d’aquest departament de la Generalitat ja van rebre les demandes de l’Ajuntament i els comerciants de la Marina de Cubelles. Aquest dilluns han estat els tècnics de Ports els qui han inspeccionat la zona i han vist quin tipus de tasques s'hauran de fer per mantenir l'espai en condicions. La intenció és aconseguir que tot quedi més ordenat que ara, ja que no hi ha cap previsió que aculli un port esportiu. La primera tasca serà la de millorar la neteja i la salubritat dels solars que són competència de ports, on no s’havia fet cap actuació. El següent pas serà acordar algun tipus d’urbanització que solucioni la provisionalitat que manté des de l’inici aquesta franja de costa que queda davant del passeig de la Marina.

 

El regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, ha confirmat que des que van entrar al govern municipal els comerciants de la Marina els van fer arribar les mancances de la zona. Ara el regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, ha explicat que ja han aconseguit la complicitat de la Generalitat que és la responsable d’una de les parts del territori que afecta als comerços de primera línia de mar al passeig de la Marina.

 

Encara no hi ha informació sobre els terminis previstos per les actuacions de neteja i ordenament de l'àrea de ports ubicada just davant del passeig de la Marina.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles