Aquesta nit comença la Festa Jove

8 de juliol de 2016


El Quintal Sound Festival és una de les novetats d’aquesta edició, obria aquesta nit la vuitena edició d’aquesta festa amb una festa de dj’s.

Cartell VIII Festa Jove de Cubelles

 

Entrevista a Marta Soler, tècnica de joventut  

 

 

 Entrevista a David Madrigal del Quintal Festival

 

 

Tot a punt per l’inici de la Festa Jove de Cubelles. El Quintal Sound Festival, una de les novetats d’aquesta edició, obria aquesta nit la vuitena edició d’aquesta festa amb una festa de dj’s. A partir de les deu de la nit, la plaça del Mar acollirà una nit de les sessions que prèviament han estat seleccionades a través del concurs realitzat per la mateixa  entitat El Quintal. També ha agraït a la regidoria de Joventut que hagi encabit el Festival a la programació.

 

A banda de les diferents activitats esportives, culturals i de lleure d’aquest cap de setmana, de cara a la que vinent destacar la introducció enguany com a novetat d’una Festa Holy de colors i la continuïtat del concert acústic com a d’altres atractius de la Festa Jove.

 

Des de la Regidoria de Joventut es posarà una parada informativa sobre consells de salut en diversos actes d’aquesta festa des d’on es distribuirà fruita als participants. La programació de la VIII Festa Jove de Cubelles es pot consultar des del blog de l’espai jove o des del web municipal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles