CDC de Cubelles serà present en el congrés de fundació del nou partit

8 de juliol de 2016


El president local de Convergència, Robert Monzonis, ha explicat que la militància local col·laborarà en el congrés previst a Barcelona per aquest cap de setmana.

Foto: @CDCcubelles

 

Entrevista al president local de CDC, Robert Monzonis. 

 

 

El congrés que ha de servir per fundar un nou partit a partir de CDC serà aquest cap de setmana. La reunió ha de decidir des del nom i la imatge gràfica, com també discutir la seva línia ideològica principal. El partit nou té la voluntat de substituir Convergència i convertir-se en una opció política netament independentista. En aquest sentit, aquest partit nou comptarà també amb la incorporació de Reagrupament.

 

Al congrés d’aquest cap de setmana també hi assistirà l’alcaldessa Rosa Fonoll com a membre de Reagrupament. Segons ha explicat a Ràdio Cubelles, Rosa Fonoll és l’única alcaldessa relacionada amb Reagrupament i ha estat convidada a assistir al congrés per Ignasi Planas, president del partit. Rosa Fonoll ha explicat en declaracions no enregistrades a Ràdio Cubelles que amb la seva assistència vol mostrar un agraïment cap a Reagrupament, que és el partit que va permetre la creació de la candidatura d’Unitat Cubellenca l’any 2011. Tanmateix, Rosa Fonoll ha volgut aclarir que el partit que surti del congrés d’aquest cap de setmana no tindrà conseqüències a nivell municipal i no afectarà la línia que ha mantingut Unitat Cubellenca, que assegura que és independent de qualsevol altre partit.

 

Pel que fa a Convergència, el seu president local, Robert Monzonis, ha explicat que de moment no desapareixerà sinó que traçarà un període de transició lligat a tot un període electoral sencer en el qual ja no es presentarà. Un cop ja no quedin càrrecs electes lligats a Convergència, el nom passarà a la història per integrar-se definitivament en el partit que sorgeixi del congrés d'aquest cap de setmana.

 

D’altra banda, Cubelles acollirà la reunió del Consell Nacional de la JNC el dissabte 16 de juliol. Unes 200 persones seran a Cubelles des de tota Catalunya per participar-hi. L'allotjament escollit ha estat la Masia de Mas Trader, on es faran els debats i les reunions de les JNC d'arreu del país.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles