CIU no comparteix la lectura del primer any de mandat del govern

7 de juliol de 2016


El grup municipal lamenta l’actitud de l’executiu i anuncia que ja no encararan de la mateixa manera les negociacions per tancar acords.

 

Entrevista a Noemí Cuadra de CIU 

 

 

El grup de CiU s'ha declarat enfadat per com s'ha valorat el primer any de mandat. Consideren que el govern ha estat injust amb els grups de l'oposició que han col·laborat i han donat suport a diverses iniciatives de l'executiu. Per aquest motiu, si fins ara, diuen, no havien mostrat gaire oposició als projectes del govern, asseguren que es plantejaran un canvi de rumb si l’executiu manté l’actitud que va mostrar en la roda de premsa.

 

 

Segons CiU, el govern d’UC, ERC i ICV es contradiu perquè d’una banda rebutja ampliar el govern perquè estan a gust amb els que hi són, i de l’altra lamenta que no compten amb la tranquil·litat d’un govern de majoria. Davant d’aquesta situació, la regidora Noemí Cuadra del grup de CIU ha advertit que ja no es prendran de la mateixa manera les negociacions amb el govern per arribar a acords puntuals.

 

D’altra banda, CIU s’ha afegit a demanar la dimissió del primer tinent d’alcalde Joaquim Macià. El grup municipal no ha acceptat les disculpes públiques que va fer el regidor d’ERC que considera que han empitjorat encara més la situació amb excuses.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles