La pintora cubellenca Joss Marmottan exposa al Foment Vilanoví

7 de juliol de 2016


La mostra titulada Cal·ligrafia invisible s’inaugura aquest dissabte a les set de la tarda i es podrà visitar fins el 7 d’agost.

 

Entrevista a l'artista local, Joss Marmottan

 

Després d’exposar a la Galeria Estelamagni de la la capital mexicana, l’artista cubellenca Josselyne Marmottan torna a mostrar la seva obra al Foment Vilanoví. Això succeeix dotze anys després de la seva anterior exposició a la capital del Garraf. L’anterior mostra, presentada el 2004, i que duia com a títol “Onades i ombres” es va estrenar a Mèxic, a Porto Ballarta, país on resideix Marmottan, i la tècnica utilitzada per l’artista va ser l’oli. Predominen els tons blaus, violetes i blancs, que combinava amb fulles d’or.

 

La mostra, que presentarà aquest dissabte a Vilanova, és de contingut més eclèctic i un dels temes és la lluna.  Oli, paper amate, pintura sobre fotografia o monotípies, entre d’altres, són algunes de les tècniques, en alguns casos força experimentals i innovadores, que utilitza Marmottan per crear la seva obra. “Cal·ligrafia invisible”, què és es títol de l’exposició, estarà composada per una trentena d’obres de diferents mides i formats elaborats amb diverses tècniques.

 

“Cal·ligrafia invisible” s’inaugurarà aquest dissabte, a les 7 de la tarda, al Foment Vilanoví.  Es podrà visitar fins el 7 d’agost, de 6 de la tarda a 9 del vespre. Cal destacar que Joss Marmotant ha estat convidada, juntament amb el també pintor Shozo Somekawa, a exposar una mostra de la seva obra al "Crepuscle poètic", que organitza Ràdio Cubelles el dia 23 de juliol, als Jardins de Can Travé. La següent exposició de Marmottan la farà a París al setembre, on acostuma a exposar sovint.


  • Joss Marmotthan
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles