La biblioteca de Cunit dedica una exposició als 120 anys de Charlie Rivel

6 de juliol de 2016


L’Exposició Permanent Charlie Rivel se suma a la programació i representarà el conte d’”El Petit Charlie Rivel. Serà aquest dijous, a les 12 del migdia, a la biblioteca de Cunit.

 

 

Entrevista a Mònica Fuster, responsable de l'Exposició Permanent Charlie Rivel

La Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit acull durant tot el mes de juliol una exposició per recordar el pallasso cubellenc, Charlie Rivel.  La mostra ha estat batejada “Charlie Rivel: el pallasso que udolava a la lluna” i es podrà veure durant tot el mes de juliol, per commemorar el 120è aniversari del naixement de Charlie Rivel. L’exposició fa un petit recorregut per la vida del pallasso català més universal.

 

L’Exposició Permanent Charlie Rivel de Cubelles s'ha sumat als actes de la biblioteca de Cunit i representarà aquest dijous a les 12 del migdia el conte d’“El Petit Charlie Rivel”. A banda, la mostra de Cubelles ha cedit a la biblioteca de Cunit material divers com ara perruques i vestits perquè els infants puguin disfressar-se i caracteritzar-se amb el personatge. També els ha deixat un Charlie de fusta perquè els més menuts puguin fer-se fotografies. Per la seva banda, la biblioteca de Cubelles ha cedit a la biblioteca de Cunit un recull de lectures sobre  el pallasso.

 

La biblioteca municipal Marta Mata de Cunit està situada al carrer de la Creueta, 17.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles