Els gossos hauran d’anar lligats de moment també a la platja destinada al seu ús

6 de juliol de 2016


Els usuaris de la part de la platja de les Salines oberta a la presència de gossos s’han trobat que se’ls demana que no els deslliguin, en compliment de l’ordenança municipal. El govern està estudiant com adaptar la normativa i no descarta una modificació de l’ordenança.

Platja Salines gossos

 

Fins que no es modifiqui el redactat, la Policia Local demana als usuaris de la platja de les Salines destinada al bany dels gossos que duguin els animals lligats com en qualsevol altre espai públic. Alguns dels primers usuaris d’aquesta nova iniciativa municipal s’han mostrat sorpresos per la mesura. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, els agents municipals defensen que ara per ara l’ordenança reguladora d’animals domèstics és vigent en tots els espais públics del municipi i no hi ha cap excepció prevista en la normativa en aquest tros de platja, per més que tingui permesa la presència d’aquest animals. Per tant, els gossos no hi podran còrrer deslligats i cal que els usuaris estiguin atents que no surtin de la zona delimitada. Els gossos considerats potencialment perillosos hauran d’anar lligats amb la corretja reglamentària i amb morrió i els seus amos hauran de portar el carnet per a la conducció de gossos potencialment perillosos per tal de poder-lo mostrar en cas que les autoritats els ho demanin.

 

El govern està estudiant com adaptar la normativa perquè permeti que els gossos que no siguin perillosos puguin anar deslligats dins de la zona delimitada. I no descarta una modificació de l’ordenança, que actualment no és prou precisa per aquest tipus de nous espais que s'han creat. Cosa que més endavant també servirà pel corre-can.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles