El CAP acull una exposició sobre el mosquit tigre

4 de juliol de 2016


La mostra titulada "El mosquit tigre: un veí que ens incomoda" podrà visitar-se del 5 al 14 de juliol

El CAP acull una exposició sobre el mosquit tigre. El mosquit tigre: un veí que ens incomoda podrà visitar-se del 5 al 14 de juliol. El regidor de Medi ambient i salut, Josep Maria Hugué, ha explicat que convé recordar les mesures per evitar que es reprodueixi més del compte aquest tipus d’insecte.

 

 

Aquest mosquit ha esdevingut una molèstia significativa a moltes comunitats pel fet que s'associa fortament amb els humans, en comptes de viure en aiguamolls o zones rurals sense habitants, i és actiu habitualment durant tot el dia, a més de ser-ho a la nit o en fer-se fosc. Es cria en contenidors i tolls de molt petites dimensions, i en té prou amb molt poca aigua per a criar. Això fa difícil localitzar-ne els punts de reproducció. Té una distància de vol reduïda (menys de 400 metres) i, per tant, els seus llocs de cria seran probablement a prop del lloc on es trobi el mosquit.

 

Cal buidar els recipients amb aigua amb més de set dies, les deixalles, testos de plantes i pneumàtics vells que tinguin aigua acumulada, els banys d'ocells, piscines infantils i en general els possibles contenidors d'aigua estancada.


  • Mosquit tigre
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles