Cubelles se suma a Les Mercredis, un festival d’Arles de Tec

1 de juliol de 2016


Dins la primera edició de la primera fira transfronterera de vi, formatges i embotits del 19 al 21 d'agost, s'inclou la festa "cop i foc", en la qual les gitanes, les bastoneres, els gegants, els diables, i els timbals de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles hi seran presents

Entrevista a Sebastia Raya, regidor d’animació d’Arles de Tec.

 

Cubelles se suma a Les Mercredis, un festival que porten 9 anys celebrant els d’Arles de Tec, municipi agermanat amb la nostra vila. En total el municipi agermanat ha preparat 5 dimecres amb activitats i concerts de tota mena i de diverses procedències. Els Delai, l’orquestra de Girona, Anais Petit, Olivier Payré, Oques Grasses, Buhos, DJ Fou, i La gran Pagatina són alguns dels noms del cartell.

 

La novetat d'enguany és l'organització de la primera fira transfronterera de vi, formatges i embotits del 19 al 21 d'agost, que clourà Les Mercredis d'Arles. Dins d'aquesta primera edició s'inclou la festa "cop i foc" en la qual les gitanes, les bastoneres, els gegants, els diables, i els timbals de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles hi seran presents, en companyia d'altres animacions de dia com els falcons de Vilafranca del Penedès, també participaran colles de la Catalunya nord com aire Noade Bao de Perpinyà.

 

Aquest any l'Ajuntament d'Arles ha creat la pàgina www.elsdimecresdarles.cat. Es tracta d'un web totalment en català amb tota informació dels concerts i la venda d'entrades anticipades de Les Mercredis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles