Un mercat de segona mà, una de les primeres novetats d’aquest estiu a Cubelles

30 de juny de 2016


Tindrà lloc aquest dissabte, 2 de juliol, de les 17:00h a les 21:00h a la plaça del Mercat. Es podrà intercanviar, regalar, comprar i vendre objectes sempre que siguin de segona mà i en bon estat per la seva reutilització

Entrevista a Mercè Bosch i Gemma del Castillo de l'Associació Clorofil·la

 

La Regidoria de Medi Ambient, conjuntament amb l'Associació Clorofil·la organitzen un mercat de segona mà de Cubelles. Tindrà lloc aquest dissabte, 2 de juliol, de les 17:00h a les 21:00h a la plaça del Mercat.

Afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les tres “R”: Reduir, Reutilitzar i Reciclar, és el propòsit d’aquest mercat segona mà, segons han explicat la Gemma del Castillo i la Mercè Bosch de l'Associació Clorofil·la. 

 

Es podrà intercanviar, regalar, comprar i vendre objectes sempre que siguin de segona mà i en bon estat per la seva reutilització. Estan exclosos d’aquesta venda els productes alimentaris, els animals, productes perillosos per la salut o pel medi ambient i les restes d’estoc de botigues.

 

També hi haurà un taller de reciclatge ofert per l’Associació Clorofil·la i adreçat als nens i nenes mitjançant el joc i l’expressió creadora per practicar les tres “R” i música.   

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles