L’Ajuntament rebrà mig milió d’euros per la nova biblioteca

30 de juny de 2016


La Diputació de Barcelona ha confirmat que donarà suport al consistori en les obres d’execució del nou equipament cultural. La resta del finançament anirà a càrrec de la tresoreria municipal.

El govern municipal s’ha posat l’objectiu que aquesta serà la legislatura on s’executaran les obres de la biblioteca i per aquest motiu van demanar ajuda a la Diputació. Ara han rebut la confirmació de dos pagaments de 275.000 euros els propers dos anys. 

 

La intenció de l’executiu és aconseguir col·locar la primera pedra el 2017, un cop s’hagi licitat l’obra. En aquest procés, José Manuel Ardila, portaveu del govern, confia que s’aconseguirà rebaixar el cost total de l’equipament tal com han acordat amb l'empresa redactora del projecte.

 

L’Ajuntament preveu finançar la biblioteca amb crèdits bancaris per l’any 2017 i 2018, malgrat que és un debat que encara han de tenir amb tots els grups municipals les properes setmanes. La subvenció de la Diputació de 550.000 euros serà l’única ajuda institucional que rebrà el consistori. La subvenció de 300.000 euros provinents de la Generalitat de Catalunya a través del PUOSC va caducar el 2013 després de dues pròrrogues.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles