El govern reconeix que estar en minoria ha limitat l’acció del seu primer any de mandat

29 de juny de 2016


Tanmateix, UC, ERC i ICV asseguren que no deixaran de reunir-se amb l’oposició per arribar a acords que beneficiïn el poble. Tampoc tanquen la porta a l’entrada de dos regidors més d'altres formacions.

Roda de premsa 1r any de govern

 

Roda de premsa del govern municipal 

 

  

 

El govern d'UC, ERC i ICV ha fet balanç del primer any de mandat en una roda de premsa aquest dimarts a la tarda. La valoració general és positiva, diuen, sobretot per l’estabilitat que asseguren que manté el pacte entre les tres forces que el configuren. Tanmateix, l’alcaldessa Rosa Fonoll també ha admès que estar en minoria provoca un desgast considerable.

 

El primer tinent d’alcalde, Joaquim Macià, també ha reconegut que hi ha temes importants que es podrien accelerar si el govern comptés amb una majoria estable als plens, però que aquesta majoria no tindrà sentit més endavant, quan els projectes estiguin en marxa.

 

Narcís Pineda com a representant d’ICV dins del govern municipal també defensa que l’executiu no ha deixat de treballar conjuntament amb l’oposició i que continuaran amb el diàleg perquè l’actual configuració del ple és el que comporta.

 

L’actual equip de govern assegura que continuaran avançant pel camí que es van marcar en el pla de mandat i que això passa per fer els passos necessaris el 2017, el 2018 i el 2019. En aquest sentit, properament l’executiu començarà una nova roda de reunions per parlar d’una possible modificació de les ordenances fiscals i la possibilitat de fer el primer augment d’impostos locals en anys.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles