El govern vol la bandera blava també a la platja de les Gavines

28 de juny de 2016


L'objectiu per l'any que ve és aconseguir la tercera bandera blava a les Gavines, després de mantenir la Mota i la Llarga. Una altra novetat és l'habilitació a partir d'aquesta setmana d'un tros de la platja de les Salines perquè s'hi puguin banyar gossos.

Platja Salines gossos

UIbicació  de la platja habilitada per a gossos a Cubelles

 

El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha assegurat que incrementaran l'esforç del consistori per tenir el distintiu que garanteix la màxima qualitat de les platges cubellenques. En aquest sentit, l'objectiu és que la bandera blava onegi l'estiu vinent a la platja de les Gavines, tal com ja passa amb la platja de la Mota i la platja Llarga. Per aquest motiu, tal com ja va avançar Ràdio Cubelles, l'ACA ha començat aquest any a controlar la qualitat de l'aigua d'aquest punt del municipi, a tocar de Cunit.

 

D'altra banda, la regidoria de Medi Ambient ha delimitat aquesta setmana el punt concret de la platja de les Salines on permetrà la presència i el bany de gossos. Josep Maria Hugué, regidor de Medi Ambient, considera que es tracta d'una oportunitat per promoure el turisme sense separar-se de l'animal de companyia.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles