La Policia Local de Cubelles ha fet una valoració sobre els incidents de la passada revetlla de Sant Joan

27 de juny de 2016


A l’informe de servei dels agents locals, destaquen diverses bretolades que passen per la crema de contenidors i el lavabo de plàstic portàtil de la nova zona de pícnic de la Mota de Sant Pere

La Policia Local de Cubelles ha fet una valoració sobre els incidents de la passada revetlla de Sant Joan. A l’informe de servei dels agents locals, destaquen diverses bretolades. En quant als incendis, els bombers van apagar 4 contenidors. Un de paper al carrer Pla de Sant Pere amb el Passeig de la Mar Mediterrània. Un altre contenidor de cartró situat entre els carrers Passeig Vilanova i Josep Mestres.  També el contenidor de davant del pont de les bruixes (entre l’Avinguda Onze de Setembre i el Carrer Narcís Monturiol). I el contenidor de brossa entre el carrer ISAAC Albeniz i Mossèn Miquel Estruch.

 

Els bombers també van extingir el foc del lavabo de plàstic portàtil de la nova zona de pícnic de la Mota de Sant Pere. També van haver d’actuar en un incendi de massa forestal a Corral d’en Cona, i en un solar al carrer País Valencià del Parc de Cubelles. Així mateix, en el balanç de la nit cal remarcar que es va haver de decomissar material explosiu a un menor d’edat, i es van haver de desallotjar a persones de les platges per poder iniciar els treballs de neteja de les platges.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles