El mercat setmanal es mantindrà aquest divendres encara que sigui festiu

22 de juny de 2016


El dia de Sant Joan, tot i caure en divendres, no afectarà a la celebració del mercat, que es farà al mateix indret i amb el mateix horari de sempre

 

La plaça del mercat acollirà les parades com cada setmana tot i que aquest divendres, 24 de juny, sigui festiu per Sant Joan, la Festa Nacional dels Països Catalans.

 

A banda d’aquest anunci, paral·lelament l’Ajuntament fa una crida a grups de música que vulguin actuar aquest estiu al mercat setmanal dels divendres. Per demanar més informació sobre aquesta crida cal adreçar-se a turisme@cubelles.cat. El consistori habilitarà un espai i un punt de llum i a partir d’aquí dóna la possibilitat als grups que ho demanin a actuar durant l’estona que les parades estaran muntades a la plaça del Mercat. Es tracta d’una manera de dinamitzar i fer més atractiu el mercat ambulant durant els mesos d’estiu segons ha dit el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra.

De moment, la Regidoria ja ha rebut l’oferta de diversos músics que s’han mostrat disposats a actuar gratuïtament per donar-se a conèixer. Tanmateix, l’Ajuntament vol fer pública la iniciativa perquè els qui hi estiguin interessats es posin en contacte.

 

D’altra banda, també s’està preparant l’edició d’un mercat d’estiu al sector marítim cada dissabte a la tarda. Hi participaran una quaranta paradistes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles